Како да ја одржувате батеријата на вашиот паметен телефон?

Современите батерии за паметни телефони можат да имаат долг животен век доколку се користат правилно. Главниот трик зад продолжувањето на животниот век на батеријата е да се ограничи колкав стрес издржува батеријата. Сепак, постојат и други совети за заштеда на батерија на паметни телефони за да го извлечете максимумот од вашите уреди. Бидејќи кога ја […]

Дали планирате да купите паметен телефон што се преклопува? Прочитајте за Samsung Galaxy Z Flip 4 и опциите кои ги нуди.

Samsung Galaxy Z Flip 4 носи подобрено траење на батеријата, полиран систем на камера и ново дизајнирана шарка заедно со голем број софтверски надградби. Еве 8 од најкул совети и трикови што треба да ги знаете за да го искористите максимумот од најновиот флипер на Samsung. Аман Рашид: Откако го користев Samsung Galaxy Z Flip […]

iPhone 14 сега и во жолта боја

Apple ја одржува својата неодамнешна традиција за додавање нови бои на iPhone на пролет. Компанијата ги претстави жолтите верзии на iPhone 14 и 14 Plus - за жал, оваа година нема еквивалент на Pro. Тие се идентични по функционалност и цена со другите нијанси, се разбира (799 долари и 899 долари соодветно), но немојте да [...]

Десетици уреди на Apple испраќаат автоматски известувања за пад во скијачки град

Apple ги претстави најновите серии на iPhone и Watch 8 со можност за испраќање автоматизиран повик ..

Продажбата на Samsung Galaxy S22 ќе биде помала од целта за продажба од 30 милиони, а преклопните уреди исто така опаѓаат

Се очекуваше серијата Galaxy S22 да ја зајакне позицијата ..

Кога се менува само екран или стакло?

Промена на стакло се врши кога е направена минимална штета на екранот и телефонот притоа нормално работи т.е. екранот има јасна слика.