Сигурна услуга
Бесплатна достава
Проверен квалитет
24 месеци гаранција
Сигурна услуга
Бесплатна достава
Проверен квалитет
24 месеци гаранција

Брендови од кои може да изберете мобилни телефони

Сервис на мобилни телефони

konektor pocetna

КОНЕКТОР

2

КАМЕРА

3

ЗВУЧНИК

4

МИКРОФОН

СОФТВЕР

8

БАТЕРИЈА

6

МРЕЖА

7

ЕКРАН

5

Категории на продукти

Истакнати продукти

Apple

iPhone 15 Pro

ден 64,600 Прочитај повеќе

Безжични слушалки

Powerway HQ Headset

ден 900 Додајте во кошничка

Безжични слушалки

CAT EAR

ден 1,000 Додајте во кошничка

ГАЛАНТЕРИЈА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР

Последни новости