Поставете ни прашање

Контактирајте не
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИ

  Аеродром

  078288628

  ЈАНЕ САНДАНСКИ, СКОПЈЕ 1000, МАКЕДОНИЈА

  Карпош

  ЛЕПТОКАРИЈА, СКОПЈЕ 1000, МАКЕДОНИЈА

  Ченто

  077566004

  2G33+QGP, МАЏАРИ, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА (ПАЗАР ЧЕНТО)

  Драчево

  ИВАН ХАЏИНИКОЛОВ 75-81, ДРАЧЕВО, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА (ВЕДНАШ ДО Кафе СТОРИЈА)

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  Понеделник до петок: 10:00 до 20:00 часот
  Сабота: 10:00 до 17:00 часот
  Недела: затворено